xs sm md lg xl
Mathildastraat 44 | 4901 HC Oosterhout
204

Voor wie is chiropractie geschikt?

Chiropractie is geschikt voor patiënten van elke leeftijd. Wij beschikken over een breed scala aan behandeltechnieken en stemt de behandeltechnieken af op de individuele klachten en leeftijd van de patiënt. Zo bestaan er voor kinderen en ouderen zachtere technieken. Sporters krijgen eveneens een specifieke benadering, vanwege de hogere belasting op hun lichaam.

De meeste mensen die een chiropractor bezoeken hebben nek- of rugklachten, zoals spit, hernia of artrose. Daarnaast behandelt de chiropractor uiteenlopende klachten aan schouders, heupen en andere gewrichten, maar ook vormen van hoofdpijn en duizeligheid.

Kom nu naar Oosterhout!
205

Sporters

Chiropractie voor sporters is gericht op preventie en herstel van sportblessures of verbetering van de prestaties. Zowel amateurs, serieuze amateurs als topsporters kunnen baat hebben bij chiropractische behandeling.

 

Tijdens de intake kijkt de chiropractor aandachtig naar de specifieke eisen en biomechanica van uw sport. Welke bewegingen maakt u vaak en hoe staat dat in verband met uw blessure? Daarnaast kijken we naar de totale belasting van uw lichaam aan de hand van trainingsschema, krachttraining en wedstrijdbelasting.

Kinderen

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen klachten ontwikkelen aan het bewegingsapparaat. De chiropractor is erin gespecialiseerd om deze te beoordelen en zo nodig te behandelen. Bij Chiropractie Oosterhout behandelen we kinderen vanaf vier jaar. 

 

Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen op alle leeftijden ontwikkelen. Wanneer een kind gaat kruipen of lopen, gaat dit vaak gepaard met de nodige valpartijen en ongelukjes. Later krijgt het kind te maken met contactsporten en andere fysieke hobby’s. Schoolgaande kinderen zitten vaak lang op slecht aangepaste stoelen in een verkeerde houding. 

206

Aanstaande moeders

Ruim de helft van de vrouwen ervaart rug- of bekkenpijn tijdens of na de zwangerschap. De chiropractor behandelt deze klachten met veilige technieken aangepast aan het snel veranderende lichaam tijdens de zwangerschap. Leonie is gespecialiseerd in zwangerschapsklachten en geregistreerd BIRTHFIT leader. U kunt tijdens elke stadium van de zwangerschap bij ons terecht.

Wat zeggen onze klanten

"Dankzij behandeling en gerichte oefeningen kan ik weer pijnvrij roeien. Ik ga vol vertrouwen naar de Europese kampioenschappen en voel me gesteund door de professionele aanpak van mijn chiropractor."

Roeister, 32 jaar

"Je kunt keurig je oefeningen doen, maar als je vervolgens op een verkeerde manier het huishouden doet, kom je niet vooruit. Ik heb veel geleerd doordat mijn chiropractor verder keek dan mijn klacht. Ik ga nog steeds vooruit."

Dame, 45 jaar

"Door rugklachten en een hardnekkige schouderblessure leek zwemmen geen optie meer. Mijn arm kwam niet verder dan mijn elleboog omhoog en ik had continu pijn. Ik dacht dat ik mij erbij moest neerleggen, maar ik had het mis. Dankzij de behandeling en tips voor thuis, kan ik terug het water in."

Heer, 56 jaar

"Na één behandeling merkte ik al verschil in beweging. Beetje bij beetje kwam mijn arm steeds verder omhoog."

Meisje, 12 jaar

"Enkele blessures bemoeilijkten de voorbereidingen op mijn karate-examen. Dankzij de behandeling en de oefeningen heb ik mijn examen zonder pijn of belemmering gehaald."

Jongen, 16 jaar

"Dankzij de tips hoe ik mijn kind kan vasthouden tijdens de borstvoeding, overbelast ik mijn schouder niet meer."

Moeder, 32 jaar

logo

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:00 uur

Dinsdag 08:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 20:00 uur

Vrijdag 08:00 - 17:00 uur

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar

vanaf 08:30 uur

Contact

Chiropractie Oosterhout

Mathildastraat 44

4901 HC Oosterhout (NB)

0162 - 470 480

info@chiropractieoosterhout.nl


Chiropractie Oosterhout