xs sm md lg xl
Mathildastraat 44 | 4901 HC Oosterhout
195

Vergoeding en tarieven

Chiropractie wordt vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Het bedrag per behandeling en de maximale vergoeding per jaar hangt af van het door u gekozen pakket en verschilt per zorgverzekeraar. 

 

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Voor zorg uit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. 

196

Tarieven

  • Eerste consult: € 75,- (45-60 minuten)
  • Vervolgconsult: € 56,- (15-20 minuten)

U betaalt na afloop van iedere behandeling in de praktijk per pin of contant. Na betaling ontvangt u een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Voor een overzicht van de verschillende verzekeringen, klikt u hier. 

 

Chiropractie Oosterhout voldoet aan de eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraars. Voorwaarde voor de vergoeding is dat de chiropractor geregistreerd staat bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en/of lid is van de beroepsvereniging Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

Wat zeggen onze klanten

"Dankzij behandeling en gerichte oefeningen kan ik weer pijnvrij roeien. Ik ga vol vertrouwen naar de Europese kampioenschappen en voel me gesteund door de professionele aanpak van mijn chiropractor."

Roeister, 32 jaar

"Je kunt keurig je oefeningen doen, maar als je vervolgens op een verkeerde manier het huishouden doet, kom je niet vooruit. Ik heb veel geleerd doordat mijn chiropractor verder keek dan mijn klacht. Ik ga nog steeds vooruit."

Dame, 45 jaar

"Door rugklachten en een hardnekkige schouderblessure leek zwemmen geen optie meer. Mijn arm kwam niet verder dan mijn elleboog omhoog en ik had continu pijn. Ik dacht dat ik mij erbij moest neerleggen, maar ik had het mis. Dankzij de behandeling en tips voor thuis, kan ik terug het water in."

Heer, 56 jaar

"Na één behandeling merkte ik al verschil in beweging. Beetje bij beetje kwam mijn arm steeds verder omhoog."

Meisje, 12 jaar

"Enkele blessures bemoeilijkten de voorbereidingen op mijn karate-examen. Dankzij de behandeling en de oefeningen heb ik mijn examen zonder pijn of belemmering gehaald."

Jongen, 16 jaar

"Dankzij de tips hoe ik mijn kind kan vasthouden tijdens de borstvoeding, overbelast ik mijn schouder niet meer."

Moeder, 32 jaar

logo

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:00 uur

Dinsdag 08:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 20:00 uur

Vrijdag 08:00 - 17:00 uur

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar

vanaf 08:30 uur

Contact

Chiropractie Oosterhout

Mathildastraat 44

4901 HC Oosterhout (NB)

0162 - 470 480

info@chiropractieoosterhout.nl


Chiropractie Oosterhout